Portfolio

Op deze pagina vind je een kleine selectie van producten waar ik de illustraties voor heb mogen maken. Voor sommige producten heb ik niet alleen de illustraties gemaakt, maar het gehele product ontworpen en geproduceerd.


Natuurboeken
Voor diverse uitgevers maak ik illustraties voor natuurboeken, o.a. KNNV-Uitgeverij, ANWB, Natuurmedia en Noordhoff Uitgevers.


Boek ‘Alle kinderen naar buiten’
Dit boek heb ik samen geschreven met Marieke Dijksman en voorzien van ruim 800 illustraties.


Boek ‘Buiten gebeurt het’
Voor dit prachtige boek heb ik de illustraties mogen maken!


Boek ‘ontdek minuscules in de achtertuin
Verschillende dieren in de tuin worden in dit boek behandeld. Voor deze tuindieren heb ik de illustraties van ei tot volwassen mogen maken.


Boek ‘Niet zonder elkaar’
In dit boek zijn verschillende illustraties van bijen en hommels van mijn hand opgenomen.


Tijdschrift Roots
Al meerdere jaren maak ik elke maand natuurillustraties voor Roots.


Illustraties Tijdschriften
Ben je op zoek naar illustraties voor in een tijdschrift, meerdere bladen zijn je al voor gegaan, zoals Mijn Utrechts Landschap, ANWB Kampioen en Naar Buiten van Staatsbosbeheer.


Infopanelen
In opdracht van gemeentes, natuurorganisaties, plaatselijke natuurverenigingen en kinderboerderijen heb ik al 10-tallen informatiepanelen op maat mogen maken. Niet alleen de illustraties heb ik geleverd, maar ook de opmaak en de productie van de panelen worden door mij verzorgd.


Herkenningskaarten Tringa Paintings
Inmiddels al een kleine 40 herkenningskaarten ontworpen en geïllustreerd. Deze kaarten worden onder de naam Tringa Paintings op de markt gebracht. Maar daarnaast heb ik ook vele herkenningskaarten ontworpen voor natuurorganisaties en lokale natuurverenigingen.


Natuurkaarten
Door het grote assortiment aan illustraties die ik heb liggen, kan ik snel en voor een aantrekkelijke prijs ook voor jou natuurkaarten ontwikkelen. Hoe leuk is dat, een eigen natuurkaart van jouw gebied.


Producten op maat
Naast het leveren van illustraties, maak ik ook producten op maat, zoals informatiepanelen, natuurwijzers en herkenningskaarten. Interesse? Neem eens contact op >>>

Reageren is niet mogelijk